6 oktober 2019

 

Een galerie vol bloemen, beeldjes en
Alice in Wonderland!

6 oktober 2019

 

 

De komende tijd is er weer een nieuwe expositie te zien in galerie Art Expo Voorschoten, in de passage aan de Schoolstraat. Er staan beeldjes van keramiek en prachtige sprookjestaferelen van Alice in Wonderland. Deze zijn allen van de hand van Mirjam Furgler, geboren te Hilversum inmiddels al weer een tijd woonachtig in Den Haag. 

Zij heeft een aantal jaren keramieklessen gevolgd. Ondertussen is zij aan het werk gegaan met mallen die zij maakt van speelgoed waar zij gietklei in giet. Deze creaties worden op zeer hoge temperatuur gebakken en gedecoreerd met glazuur of ander materiaal. Zo is ieder poppetje uniek en heeft zij een heel eigen stijl ontwikkeld. Zij maakt ook handgevormde beeldjes, keramiek-kaarten en schaaltjes met kleurrijk glazuur. 

Verder hangen er de komende tijd alleen maar schilderijen van bloemen aan de muren, geschilderd door Els Dekker-Rietmulder. Zij heeft in deze schilderijen allerlei materiaal gebruikt om zo een 3D-effect te creëren. Zo zijn er diverse schilderijen met aluminiumfolie, met papier en zand en zelfs met draden uit een zwabber!

Kom eens langs om te kijken en misschien alvast een cadeautje te kopen voor de komende feestdagen! www.artexpovoorschoten.nl

Meer informatie over Els via: www.elsrietmulder.nl